Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g71g103kcal3.7g20.5g0.5g0.9g
Maito, Kevyt97g45kcal3.1g4.7g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g544kcal32.6g51.2g22.8g2g
Valittu annoskoko229g272kcal16.3g25.6g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna115g136kcal8.2g12.8g5.7g0.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.2g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040