Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%79g79kcal9.4g2g3.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g112g67kcal1.7g14.6g0.1g1g
Keittojuurekset, Rainbow38g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g317kcal23g37g8.4g2g
Valittu annoskoko230g158kcal11.5g18.5g4.2g1g
Annoskoko puolitettuna115g79kcal5.8g9.3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645