Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g19kcal0.2g0.8g1.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g79g13kcal1.3g1.7g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl113g34kcal5.2g2.1g0.3g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g182kcal14g10.8g8.6g4g
Valittu annoskoko230g91kcal7g5.4g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna115g46kcal3.5g2.7g2.2g1g
Arvot/100g100g40kcal3.1g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207