BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)187g356kcal28.1g1.5g26.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g813kcal59.2g25.8g52.8g0.6g
Valittu annoskoko230g407kcal29.6g12.9g26.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna115g203kcal14.8g6.5g13.2g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811