Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g6307kcal615.2g65g398.8g8.8g
Valittu annoskoko2290g3154kcal307.6g32.5g199.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna1145g1577kcal153.8g16.3g99.7g2.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689