Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1500g255kcal6g37.5g9g10.5g
Pekoni (Dulano)180g461kcal32.4g5.8g34.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g150g585kcal43.5g2.2g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g3464kcal235.4g111.2g231.2g26.4g
Valittu annoskoko2292g1732kcal117.7g55.6g115.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna1146g866kcal58.9g27.8g57.8g6.6g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882