Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g961g1249kcal201.8g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi26g74kcal2.4g1.8g6.1g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Voimariini normaalisuolainen12g87kcal0.1g0.1g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g2989kcal414.2g37g128.2g4.2g
Valittu annoskoko2292g1495kcal207.1g18.5g64.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna1146g747kcal103.6g9.3g32.1g1.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480