Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 875g390kcal6.4g54.7g0g52.5g
Porkkanaraaste 200g875g236kcal5.3g46.4g1.8g21.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g525g2048kcal0g514.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g19g116kcal1.3g11.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4588g5579kcal26g1253.6g17g148.8g
Valittu annoskoko2294g2790kcal13g626.8g8.5g74.4g
Annoskoko puolitettuna1147g1395kcal6.5g313.4g4.3g37.2g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669