Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 5.4g4.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g2.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g17kcal0.6g2.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko23g9kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.3g5.7g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193