Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g4g3.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g4g4kcal0.3g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma ingman 5%3.5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g25kcal1.4g3g0.4g1.2g
Valittu annoskoko23g12kcal0.7g1.5g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.1g6.6g0.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295