Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g6.2g11kcal1g0g0.7g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g3.9g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g45kcal2.2g3.8g2.2g0g
Valittu annoskoko23g23kcal1.1g1.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.6g1g0.6g0g
Arvot/100g100g98kcal4.8g8.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857