Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g3.1g6.9kcal0.4g0.1g0.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g26kcal1g2g1.2g0g
Valittu annoskoko23g13kcal0.5g1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g57kcal2.2g4.3g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030