Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g15g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g5.9g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g48kcal0.8g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko23g24kcal0.4g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.2g0.4g1g0g
Arvot/100g100g104kcal1.7g3.5g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112