Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g1.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g63kcal5.4g3g3.4g0.6g
Valittu annoskoko23g31kcal2.7g1.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.4g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.7g6.5g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159