Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.3g21kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g188kcal3g23.6g8.8g1.4g
Valittu annoskoko23g94kcal1.5g11.8g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g47kcal0.8g5.9g2.2g0.4g
Arvot/100g100g407kcal6.5g51.1g19g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224