Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 8.8g4.8kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g75kcal4.6g2.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko23g38kcal2.3g1.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.2g0.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g162kcal10g5.2g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023