Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g4.2g10kcal0.5g0.7g0.7g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g36kcal1.6g3g2.2g0.2g
Valittu annoskoko23g18kcal0.8g1.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.4g6.5g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337