Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g101kcal2.6g16.8g2.2g1g
Valittu annoskoko23g51kcal1.3g8.4g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.7g4.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g218kcal5.6g36.2g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760