Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen14g39kcal1.5g6.6g0.9g0.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g4.6g19kcal0.3g0.2g1.9g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g4.9g19kcal0.7g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g152kcal5g13.8g9g0.8g
Valittu annoskoko23g76kcal2.5g6.9g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g38kcal1.3g3.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g329kcal10.8g29.9g19.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890