Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 6.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 11g25kcal1.4g0.1g2.2g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g80kcal2.8g1g7.2g0.4g
Valittu annoskoko23g40kcal1.4g0.5g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal0.7g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g173kcal6g2.2g15.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996