Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g3.5g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g6kcal0g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko23g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g13kcal0g1.3g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816