Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g4.7g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Siirappi, tumma3.1g10kcal0g2.3g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g9g33kcal0.3g7.6g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g158kcal1g26.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko23g79kcal0.5g13.1g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g40kcal0.3g6.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g339kcal2.1g56.2g11.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349