Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3.3g5.3kcal0.7g0g3g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g4.9g17kcal0.6g3.5g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g2.9g13kcal0.4g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.8g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g90kcal4g8.8g9.6g0.2g
Valittu annoskoko23g45kcal2g4.4g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1g2.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g195kcal8.6g19g20.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146