Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g17kcal0.2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko23g9kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0.4g1.7g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839