Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)11g14kcal2.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g58kcal4.6g1.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko23g29kcal2.3g0.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.2g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g124kcal9.9g3.4g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883