Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g74kcal0.6g1g7g0.2g
Valittu annoskoko23g37kcal0.3g0.5g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal0.2g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g159kcal1.3g2.2g15.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957