Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr2.7g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto1.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio5.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g39kcal1.4g1.8g3g0.2g
Valittu annoskoko23g19kcal0.7g0.9g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.4g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3g3.9g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757