Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Hermesetas -neste0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g62kcal4.6g6.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko23g31kcal2.3g3.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.2g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g134kcal9.9g13.7g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517