Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.5g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki4.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g33kcal1.4g2g2g0g
Valittu annoskoko23g17kcal0.7g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g72kcal3g4.3g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754