Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Rasvaton maito viro (Alma)2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Ohrajauho 2.6g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g82kcal2.8g15.2g1g1g
Valittu annoskoko23g41kcal1.4g7.6g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal0.7g3.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g175kcal6g32.5g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369