Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 2.7g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g19kcal0.6g3.6g0g0.2g
Valittu annoskoko23g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.3g7.7g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967