Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g5.9g15kcal1.1g0.2g1.1g0g
Ranskankerma Valio2.8g7.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g85kcal5.8g0.6g6.6g0g
Valittu annoskoko23g42kcal2.9g0.3g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.5g0.2g1.7g0g
Arvot/100g100g181kcal12.4g1.3g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357