Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustoraaste emmental punaleima2.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.9g19kcal0.1g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g74kcal2.6g1.6g6.4g0.4g
Valittu annoskoko24g37kcal1.3g0.8g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.7g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g158kcal5.5g3.4g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718