Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Pekoni rasvainen 2.7g10kcal0.3g0g1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.7g8kcal0.6g0g0.6g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g75kcal2.6g0.8g6.8g0.2g
Valittu annoskoko24g37kcal1.3g0.4g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.7g0.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal5.5g1.7g14.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425