Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%4.7g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.5g3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g1.4g2kcal0.2g0g0.2g0g
Lohi tuoresuolattu 12g21kcal2.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g71kcal7g4.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko23g35kcal3.5g2.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.8g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g151kcal15g9g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281