Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.7g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g30kcal0.4g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko24g15kcal0.2g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal0.8g3.4g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351