Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Siirappi 1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g227kcal2g25.2g13g0.6g
Valittu annoskoko23g114kcal1g12.6g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g57kcal0.5g6.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g485kcal4.3g53.8g27.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579