Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g55kcal2.8g1.2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko23g27kcal1.4g0.6g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.7g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g117kcal6g2.6g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072