Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas2g5kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese4.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)3.9g11kcal1.2g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).2.9g3.2kcal0.7g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g88kcal5.8g7.4g3.8g1.6g
Valittu annoskoko24g44kcal2.9g3.7g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.5g1.9g1g0.4g
Arvot/100g100g187kcal12.3g15.7g8.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610