Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa15g12kcal0.7g1.9g0.1g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Tomaattisose pomi1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g42kcal1.4g4.6g1.6g0g
Valittu annoskoko24g21kcal0.7g2.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.4g1.2g0.4g0g
Arvot/100g100g89kcal3g9.8g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386