Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g18g17kcal3.6g0g0.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g2.1g5.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.5g12kcal0.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g69kcal8.2g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko24g34kcal4.1g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal2.1g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g146kcal17.4g0.4g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270