Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g58kcal2g4.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko23g29kcal1g2.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.5g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g124kcal4.3g9.4g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174