Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g3.9g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.6g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g35kcal2.2g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko24g18kcal1.1g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.7g3g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333