Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.2g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Tomaatti, tuore2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g66kcal5g2.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko24g33kcal2.5g1.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.3g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g141kcal10.6g6g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425