Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.3g4.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Heinz ketsuppi1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Chilikastike (Hp)0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti5.2g7.2kcal0.9g0.1g0.3g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.2g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%3.1g8.9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g99kcal5.8g9.6g4g0.6g
Valittu annoskoko24g50kcal2.9g4.8g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal1.5g2.4g1g0.2g
Arvot/100g100g211kcal12.3g20.4g8.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890