Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g3.6g0.8kcal0.1g0g0g0.2g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g4.6g18kcal1g0g1.5g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g71kcal4.8g0.4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko24g36kcal2.4g0.2g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.2g0.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g150kcal10.2g0.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705