Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 16g6.1kcal0.2g1.1g0g0.4g
Aurajuusto1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g35kcal1.6g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko24g18kcal0.8g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.4g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.4g5.9g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217