Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 11g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mustikka metsä- 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vadelma 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa2.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g22kcal0.4g4.2g0g0.8g
Valittu annoskoko24g11kcal0.2g2.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.1g1.1g0g0.2g
Arvot/100g100g48kcal0.9g8.9g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384