Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g3.9g7.7kcal0.7g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g31kcal1.6g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko24g16kcal0.8g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.4g5.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395