Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu6.3g13kcal0.8g0.2g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g34kcal1.8g2.2g2g0.4g
Valittu annoskoko24g17kcal0.9g1.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.5g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.8g4.6g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889